hjem til dæ

Jeg er hekta på en fjortissang. Det er veldig lite kult. I dag har jeg bleket håret til ida, først midt på natten,også på morgenen. I morgen skal jeg farge det rødt,det blir veldig kult. Og moren til Ida skremte vettet av meg i dag. Jeg døde,helt seriøst. Er fortsatt redd.


Ville bare minne dere på at jeg var pen en gang. For litt over et år siden. Det er merkelig,jeg vet at jeg kunne dødd,men ville fortsatt gitt alt for å se sånn ut igjen. Alt. Det er rart at det er gått så langt,og at jeg har det sånn nå. Det eneste jeg vet er at jeg ikke liker det. Og at jeg generelt vil legge meg ned og aldri våkne igjen. Det er litt rart,samtidig som jeg vet at jeg ikke vil mer. Jeg orker ikke mer. Jeg klarer ikke se på meg selv lengre,og kjenne at jeg er så misfornøyd,når jeg brukte så lang tid på å bli fornøyd,før sykdommen. Og om jeg må bli syk,for å bli fornøyd så er det sånn. Kult.

Og ellers så sitter jeg og skriker denne,og føler meg skikkelig klisje:


Jeg at det er sånn,men det er det jo ikke. Men litt. Og jeg klarer ikke slutte å tenke på deg. Det er så urettferdig og ekkelt. Alt er dumt. Vil ingenting.

Hade.

Én kommentar

24.sep.2011 kl.23:19

so close, but still so far.

tenker på deg å.

Skriv en ny kommentar

hits