oh well

Jeg er sliten,og tung i hodet. Jeg drar megselv ned i dyp,jeg ikke visste fantes. Det blir mørkt rundt meg,som en rask solnedgang. Alt er bisart og forstyrrende. Jeg er opprørt og redd. Redd for ett nytt skoleår,og redd for alle menneskene jeg ikke bryr meg om. Jeg vil ikke være mer med mennesker. Jeg vil sove.

Disse 2 månedene har vært så flotte,og jeg har vært akkurat så mye alene,som jeg vil. Jeg vet ikke om jeg gidder mer,dette skoleåret,du vet, det med mennesker?
Jeg vil ikke ha mer med dem å gjøre. For jeg bryr meg ikke. Jeg er for sliten,til alt,og om jeg skal fokusere på en fremtid,en utdannelse,så må jeg jobbe hardt. Og jeg vil slite meg ut. jeg vil bli frustrert.
Men det vil være verdt det. Jeg håper det.
For etter dette skoleåret,så vil alt være over. Da venter ny skole,nye muligheter,nye ting (nye intressange mennesker? ).Frihet. Men jeg vet ikke hvordan det vil gå dette skoleåret. Jeg skal gi alt,når det kommer til fag,men jeg kan ikke love noe,ikke til meg selv,ikke til noen.

Jeg blir utmattet av tanken,av tanken på alle disse menneskene som har forventninger,og alle disse grusomme menneskene jeg må utholde. Jeg liker ingen. Vel,det er tre mennesker jeg tåler synet av,og som jeg ikke føler ubehag ved å puste i samme rom som,men helt motsatt av avsky,deres selskap tilfredstiller meg. Men det er bare en av dem,jeg går i klasse med.

Jeg orker ikke vise følelser. Det nærmer seg en kald høst,en kald vinter,og jeg gleder meg.

4 kommentarer

Marte Isaksen

21.aug.2011 kl.00:06

Du skriver bra, og jeg likte det med kaffen :) Håper skolen blir bra selv om mennesker er bæsj av og til :/

Molly

21.aug.2011 kl.01:48

Jeg også. Jeg kan ikke fordra 99% av folkene på vår skole. Jeg kunne ønske jeg kunne gå på skolen, i en klasse, helt alene. Det hadde vært mye bedre.

numb

21.aug.2011 kl.10:20

Molly: Ikke sant? Fader som jeg gruer meg.

numb

21.aug.2011 kl.10:21

Marte Isaksen: Takk,nå fikk du meg til å smile! Isj,ja,håper egentlig bare på at det er litt nerver for at det er siste året. Akk ja.

Skriv en ny kommentar

hits